Manuscripten

Lobster doet dit jaar uitgeefervaring op met de publicatie van de debuutroman van de oprichter. In deze fase van oprichting kan Lobster Publishing nog geen manuscripten accepteren.

Ben je een beginnend schrijver met ondernemingszin, iemand die een boek wil schrijven én zelf wil helpen uitgeven, dan zijn er misschien toch mogelijkheden.

Schrijf je in het genre avontuurlijke ontwikkelingsromans, psychologische romans, met onderwerpen en thema´s die qua stijl raken aan black comedy, film noir, dirty realism, road movie, art house drama, of vergelijkbaar? Beschik je over een authentieke, toegankelijke schrijfstijl, schrijf je over complexe liefdes en relaties, schrijf je indringend, intelligent, grappig, scabreus en licht provocatief? Droom je ervan om ook boeken van anderen uit te geven, mede-uitgever te worden dus, dan nodigt Lobster je uit om contact op te nemen en eventuele samenwerkingsmogelijkheden te verkennen.

Stuur een voorstel van maximaal 600 woorden naar post@lobsterpublishing.nl. Daarin pitch jij jouw boekenidee en leg je uit hoe we er samen een uitgeefsucces van kunnen maken.